Η «Ζήνα» τα πήρε στο κρανίο και απάντησε στον «Ηρακλή» για την εισβολή στο Καπιτώλιο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Από τις αγαπημένες τηλεοπτικές σκηνές τη δεκαετία του 90, ήταν αν μη τι άλλο η ένωση του Κέβιν Σόρμπο ως θρυλικός «Ηρακλής», με την συνάντηση της Λούσυ Λόουλες ως «Ζήνα».

Οι ήρωες των δύο τηλεοπτικών σειρών που είχαν γίνει αγαπημένη συνήθεια και των Ελλήνων, δεν βρίσκονται πια στο ίδιο στρατόπεδο. Η αποστομωτική απάντηση της Λόουλες στον Σόρμπο με αφορμή τα επεισόδια στο Καπιτώλιο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η «Ζήνα» ακόνισε το σπαθί της και έτριξε τα δόντια της στον μπρατσωμένο «Ηρακλή»που είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κέβιν Σόρμπο άφησε υπόνοιες ότι οι εισβολείς δεν είναι Ρεπουμπλικάνοι πατριώτες και οπαδοί του Τραμπ. Η Λόουλες έσπευσε να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Σόρμπο με κυνική διάθεση:

«Όχι αγάπη. Δεν πρόκειται για πατριώτες. Είναι οι ιπτάμενες μαϊμούδες σας, εσωτερικοί τρομοκράτες και ηθοποιοί που παριστάνουν τα μέλη της QAnon. Είναι οι ηλίθιοι που κάνουν τις βρωμοδουλειές άλλων ανθρώπων σαν εσένα, που τους αρέσει να τους χειρίζονται σαν παιχνίδια και τους αφήνουν να κάνουν το χειρότερο» ήταν η αιχμηρή απάντηση της «Ζήνα» που έγινε viral.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα