Η επέτειος της πρώτης εκλογής του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή ως Προέδρου της Δημοκρατίας

Μοιραστειτε το

Στις 5 Μαΐου του 1980, ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής εκλεγόταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας.  Και έτσι εξασφάλισε το μεγάλο κεκτημένο της εισόδου της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ.  Διότι χωρίς τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως επικεφαλής του Ελληνικού Κράτους, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο πολιτικός συρφετός του ΠΑΣΟΚ της εποχής εκείνης, θα είχαν -όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί ο Ανδρέας- κάνει δημοψήφισμα για την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΟΚ. Και θα το είχαν «κερδίσει» εξαιτίας του άκρατου λαϊκισμού τους, αδιαφορώντας για το μέλλον του Ελληνικού Λαού.

Σήμερα λοιπόν όχι μόνο θυμόμαστε τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή αλλά οφείλουμε να κάνουμε την αντιδιαστολή ανάμεσα σε εκείνον και τον Ανδρέα Παπανδρέου, στέλνοντας το μήνυμα στους σημερινούς νοσταλγούς του τελευταίου ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να ήταν σημαντικός ηγέτης, ποτέ του όμως δεν υπήρξε μεγάλος πολιτικός.  Αντιθέτως και μεγάλος πολιτικός και μεγάλος ηγέτης υπήρξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, κάτι που στον 20ο αιώνα κατάφεραν μόνο αυτός και ο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Παραθέτουμε ξανά το πρόσφατο video με τη συνέντευξη του τέως ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στο OPEN TV για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, όπου αποκαλύπτεται η μεγάλη αλήθεια.
 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...