Η ελληνική εταιρία που διαπρέπει παγκόσμια στον χώρο του SEO

Μοιραστειτε το

Σε ένα κορυφαίο και διεθνούς φήμης SEO Conference έδωσε το «παρών» η RainThread, η εταιρία που «γεννήθηκε» μέσα στα χρόνια της κρίσης και παρέμεινε «πιστή» στο Κερατσίνι, διδάσκοντας τις καινοτομίες της στην διεθνή SEO κοινότητα.

Η ελληνική startup που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει παγκοσμίως στον χώρο του SEO (Search Engine Optimization), παρέστη ως κεντρικός ομιλητής στο «SEO Mastery Summit 2020», εμπλουτίζοντας για άλλη μία φορά με ελληνικά «χρώματα» τον τομέα της τεχνολογίας. Με βασικούς άξονες την αύξηση του τζίρου και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που λαμβάνουν οι επιχειρήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, οι ιδρυτές της RainThread, Ηλίας Λειβαδάρας, Κρίστοφερ Μπουρρώ και Κωνσταντίνος Καρέντζος, έχουν προχωρήσει στην κατασκευή των πιο καινοτόμων tools του SEO industry παγκοσμίως. Οι συνεργασίες της ελληνικής εταιρίας τεχνολογίας έχουν ξεπεράσει πλέον τα σύνορα της πατρίδας μας και εκτείνονται σε όλη την υφήλιο. Βασικός πυλώνας της πελατειακής βάσης της RainThread παραμένει η αγορά των Η.Π.Α. με ποσοστό 75% επί του συνόλου, ενώ ακολουθούν αυτές της Ευρώπης και της Ασίας, κατατάσσοντας την Ελλάδα μέσα από τις δράσεις της, ανάμεσα στους κορυφαίους leaders στο SEO.

Το «SEO Mastery Summit 2020» αποτέλεσε τη γιορτή της παγκόσμιας κοινότητας των SEO experts. Μπορεί τα in-person events να έχουν έλθει σε ένα προσωρινό τέλμα, λόγω της επέλασης του COVID-19, αλλά αυτό δεν εμποδίζει το Innovation και τη «δίψα» της SEO κοινότητας, για ανταλλαγή απόψεων και μεταλαμπάδευση γνώσεων προς τα νέα επίδοξα μέλη της. Προσκεκλημένα στο online event ήταν μερικά από τα πιο ισχυρά ονόματα του SEO Industry, όπως οι Craig Campbell, Kyle Roof και Matt Diggity, καθώς και ο Ηλίας Λειβαδάρας, Head of SEO της RainThread. Ο κ. Λειβαδάρας έχει διακριθεί για τη συμμετοχή του σε μερικά από τα μεγαλύτερα SEO Projects των Η.Π.Α., ενώ συνδράμει συνεχώς στην εξέλιξη των SEO τεχνικών που γίνονται διαθέσιμες προς όλους τους SEO Professionals σε όλη την υφήλιο.

Ιδιαίτερο ρόλο στην εξέλιξη των SEO Tools & Techniques κατέχει το S.I.A., το ινστιτούτο που είναι υπεύθυνο για το συνεχές testing των αλγορίθμων της Google αλλά και για τη δημιουργία των βέλτιστων τεχνικών, οι οποίες εν συνεχεία επικοινωνούνται και χρησιμοποιούνται από ολόκληρη τη SEO κοινότητα.

Καθημερινά, ο κ. Λειβαδάρας μαζί με μία επίλεκτη SEO task force του S.I.A. πιέζουν τα όρια των αλγορίθμων της Google, ώστε να διεξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα που θα δώσουν στους συνεργάτες τους τα rankings που τους αξίζουν! Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο αυξάνουν τον τζίρο των συνεργατών τους αλλά και την ψηφιακή παρουσία τους στις μηχανές αναζήτησης. Οι συνεργασίες της ελληνικής σπουδαίας εταιρίας RainThread με καίρια πρόσωπα του SEO Industry είναι πολυάριθμες. Κορυφαίοι επαγγελματίες, όπως οι Clint Butler, Craig Campbell και Simon Dadia, έχουν «αγκαλιάσει» τα τελευταία χρόνια τα Tools & Techniques της εταιρίας, ένα δείγμα της καινοτομίας και της αξιοπιστίας των προϊόντων της.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα του SEO Mastery Summit 2020

Το διαδικτυακό event ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου και διήρκεσε μία εβδομάδα. Οι προσκεκλημένοι κάλυψαν μία ιδιαίτερα απαιτητική θεματολογία η οποία περιλάμβανε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, από Affiliate Marketing & e-Commerce (Matt Digitty) μέχρι advanced τεχνικές, όπως το Crawl Budget Manipulation (Bradley Batdorf). Τα ελληνικά «μυαλά» της RainThread, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των SEO Professionals για ολοκληρωμένες λύσεις, παρουσίασαν κάποια από τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά SEO Tools της παγκόσμιας αγοράς, ενώ έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνικές και στρατηγικές για κορυφαία αποτελέσματα σε Google rankings. Ωστόσο, επειδή τα εργαλεία από μόνα τους δεν είναι αρκετά ώστε να αυξηθεί το Google Ranking, ο κ. Λειβαδάρας παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους χρειάζεται να δουλέψουν οι σύγχρονοι SEO Professionals ανά τον κόσμο, ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους. Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια του επταήμερου event, τιμήθηκαν με τα δικά τους μοναδικά workshops δύο πολύ σημαντικοί και ανερχόμενοι κλάδοι του SEO, το Online Crisis Management και το Online Reputation Management.

Η ελληνική εταιρία RainThread, μία από τις πρωτοπόρες startups παγκοσμίως, η οποία ειδικεύεται στα παραπάνω services, παρουσίασε ένα σύνολο τεχνικών που συμβάλουν στην αντιμετώπιση των online κρίσεων. Έχοντας χαράξει μία ανοδική δεκαετή εμπειρία στον χώρο του Online Crisis Management, η ελληνική εταιρία RainThread, έχει χειριστεί με απόλυτη επιτυχία πολλές και δύσκολες online κρίσεις, ενώ οι συγκεκριμένες πρωτοποριακές υπηρεσίες έχουν χρησιμοποιηθεί από επιφανή πολιτικά, εμπορικά και φυσικά πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, το Crisis & Reputation Workshop αφορούσε επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενο του επηρεασμού των Google Rankings, μέσα σε ένα time-sensitive περιβάλλον όπου απαιτείται χειρουργική ακρίβεια στις SEO ενέργειες. Κατακτώντας μία από τις υψηλότερες θέσεις στο παγκόσμιο SEO στερέωμα, η RainThread μας έκανε εθνικά υπερήφανους, μιας και η Ελλάδα διακρίνεται πλέον ως ένας τεχνολογικός leader στο SEO industry.

Οι διοργανωτές του «SEO Mastery Summit 2020» έχουν δεσμευτεί να πραγματοποιήσουν μέσα στη νέα χρονιά μία in-person εκδοχή του event στο Vietnam και όταν θα έχει λήξει η υγειονομική κρίση που προκλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. H Ελλάδα μέσω της RainΤhread, θα δώσει το παρών με πρωταγωνιστικό ρόλο και στο physical event, φέροντας μία μεγαλύτερη θεματολογία και καινοτόμες υπηρεσίες.

Κλείνοντας, το εγχείρημα των τριών Ελλήνων από το Κερατσίνι που αναρριχήθηκε στην κορυφή του SEO Industry παγκοσμίως, είναι ένα τρανό παράδειγμά πως όταν τα ελληνικά μυαλά παραμένουν πιστά στην χώρα μας, μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο. Παρότι είχαν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν έναν πιο εύκολο δρόμο στο εξωτερικό, δεν εγκατέλειψαν τα χώματά μας και τα κατάφεραν πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης. Συνεπώς, η πορεία τους είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τα εναπομείναντα μυαλά της πατρίδα μας, αλλά και προς τους νέους επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας και όχι μόνο.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...