Η Ελευθερία Ελευθερίου φόρεσε το κόκκινο μπικίνι της και πήγε παραλία | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μίνι καύσωνας αρχίζει ν’ απλώνεται σταδιακά στη Μεσόγειο και η Ελευθερία Ελευθερίου φόρεσε το κόκκινο μπικίνι της και πήγε παραλία, φέρνοντας πίσω το… καλοκαίρι!

Η sexy τραγουδίστρια με το καλλίγραμμο κορμί βρίσκεται αυτές τις μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο, και από τη στιγμή που καταγράφονται θερμοκρασίες-ρεκόρ για Οκτώβρη μήνα δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει το μπάνια της στη θάλασσα. Φυσικά, δεν άφησε παραπονεμένους και τους διαδικτυακούς φίλους της. Απεναντίας, τους… βομβάρδισε με αποκαλυπτικές πόζες μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, με αποτέλεσμα να… φουντώσει για τα καλά κάποιους από αυτούς. Απόδειξη; Τα σχόλια που συγκέντρωσε κάτω από την ανάρτησή της, τα οποία δεν μεταφέρονται στο δημοσίευμά μας για… ευνόητους λόγους.

Το σίγουρο είναι πως κάθε φορά που η Κύπρια τραγουδίστρια βάζει το μαγιό της και ποζάρει στον φακό προκαλεί από μόνη της καύσωνα.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: magda

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα