Η δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη στον Άρειο Πάγο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η υπόθεση της δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη τον Μάρτιο του 2011 στην περιοχή του Ρέντη, εξετάζεται την Τετάρτη στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Θυμίζουμε ότι για την δολοφονία των δύο αστυνομικών έχει καταδικασθεί σε δις ισόβια και 66 χρόνια ο Ιωάννης Σαββίδης, ο οποίος προσέφυγε στον Άρειο Πάγο ζητώντας την αναίρεση της εφετειακής απόφασης ως προς το σκέλος που τον αφορά.

Για την δολοφονία αυτή καταδικάστηκε επίσης ο Ανδρέας Ποφίδης, ενώ αθωώθηκε ο Γιώργος Εμερτζίδης.

Όσον αφορά τον Εμερτζίδη, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, άσκησε αναίρεση στην αθωωτική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας και η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

Το newsbreak.gr έγραφε ότι δεν πρέπει να βρεθούν νομικά παραθυράκια ώστε να εξαπατήσει πάλι το δικαστήριο για να αφεθεί ελεύθερος και φαίνεται ότι ο έμπειρος κ.Ντογιάκος είναι αποφασισμένος να τα… κλείσει.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα