Η γιορτινή εξόρμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την κόρη του στην αγορά

Μοιραστειτε το

Το μικρό κενό που προέκυψε μεταξύ των συσκέψεων για τον covid-19 και των εντατικών προετοιμασιών για την έναρξη της επιχείρησης «Ελευθερία», όπως έχει ονομαστεί το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμών, εκμεταλλεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει μια σύντομη γιορτινή εξόρμηση στην αγορά μαζί με την κόρη του.

Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, και συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε ένα από τα γνωστά στέκια των φίλων του βιβλίου «Το βιβλιοπωλείο «Πλειάδες» στο Παγκράτι. Της πρωθυπουργικής αναμονής στην ουρά έξω από το βιβλιοπωλείο επωφελήθηκαν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους για συνομιλήσουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να ανταλλάξουν ευχές μαζί του.

Ανάμεσα στα διαφορετικά πηγαδάκια ξεχώρισε η συνομιλία του με μια τετραμελή οικογένεια. Μέσω αυτής ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως εμπλούτισε περαιτέρω το κυβερνητικό σημειωματάριο με περισσότερες πληροφορίες για την τηλεκπαίδευση, καθώς ζήτησε από τους μαθητές να του αφηγηθούν τις εμπειρίες τους από την ψηφιακή τάξη.

Κατά την παρουσία του έξω από το βιβλιοπωλείο, ο πρωθυπουργός έλαβε και τα εύσημα από κάποιους πολίτες, με έναν εξ΄αυτών, απευθυνόμενος, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει χαρακτηριστικά: «Είστε από τους λίγους οι οποίοι ασχολούνται με το βιβλίο». Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε μαζί τους για τις τελευταίες εκδόσεις βιβλίων.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...