Η ανάρτηση της Ακρίτα περί διαφυγής του Λιγνάδη στο εξωτερικό και η διάψευση από τον δικηγόρο του

Μοιραστειτε το

Κατηγορηματικά διέψευσε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη τις φήμες που κυκλοφορούν από το βράδυ της Πέμπτης, ότι ο τέως πλέον διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διέφυγε στο εξωτερικό. Μιλώντας στο Open και την εκπομπή “Ευτυχείτε” ο κ. Νίκος Γεωργουλέας, υπογράμμισε ότι ο κ. Λιγνάδης δεν έχει φύγει στο εξωτερικό.

«Ούτε από τα όρια του δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και ποιος διακινεί αυτές τις φήμες… Αυτή η ενημέρωση είναι άμεση. Προφανώς μόλις ενημερώθηκα γι΄ αυτήν τη φήμη, έπρεπε να το επιβεβαιώσω, αν και δεν είχα καμία αμφιβολία για την πραγματικότητα. Επίσης, θα πρέπει να σκεφθούν και τους περιορισμούς στην κίνηση που υπάρχουν” επεσήμανε ο κ. Γεωργουλέας ενώ απαντώντας για το αν υπάρχει επίσημη καταγγελία εις βάρος του κ. Λιγνάδη, είπε: “Δεν γνωρίζουμε κάτι”.

Σχετικά με τις αφίσες στο κέντρο της Αθήνας με συνθήματα κατά του κ. Λιγνάδη, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη είπε: “Αντιδρά όπως κάθε άνθρωπος που δεν έχει κάνει αυτά που του καταλογίζουν. Αυτές οι αφίσες θεωρώ ότι είναι απότοκο του κλίματος που δημιουργείται από τις ανώνυμες και πολλές φορές στοχευμένες καταγγελίες”.

Η Έλενα Ακρίτα είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο facebook όπου έγραφε με επιφύλαξη πως “πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το Αυτόφωρο. Η είδηση με επιφύλαξη” ενώ σημείωνε “edit: Νεώτερες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν την είδηση”.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης

Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγη...