Η Έβερτον σταμάτησε την Τσέλσι (1-0)

Μοιραστειτε το

Μετά από ένα εκπληκτικό σερί που είχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (5Χ5) η Έβερτον… εκτροχιάστηκε και το τελευταίο δίμηνο αγνοούσε τη νίκη.

Στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Premier League με την Τσέλσι, όμως, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι «ύψωσε το ανάστημά της» και με το πέναλτι-γκολ του Σίγκουρτσον στο 22΄ κατάφερε να πετύχει τεράστια νίκη επί των «μπλε» με 1-0, στερώντας από τους Λονδρέζους την ευκαιρία, έστω και προσωρινά, να περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία ματς είχαν οι «εφοπλιστές» (4 ήττες, 3 ισοπαλίες) πριν την έναρξη του ματς, παρ΄ όλα αυτά κατάφεραν να μην «γράψουν» αρνητικά ρεκόρ με την φορμαρισμένη Τσέλσι.

Ενώ είχε δεχτεί γκολ σε 10 σερί ματς, η ομάδα του Μερσεϊσάιντ κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της απέναντι σε μία ομάδα, η οποία μετά το 1-1 με την Κράσνονταρ μεσοβδόμαδα είχε συμπληρώσει 17 σερί 90λεπτα σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα (10-7-0).

Το συγκρότημα του Φρανκ Λάμπαρντ βρισκόταν σε εξαιρετικό μομέντουμ, παρ΄ όλα αυτά στο «Γκούντισον Παρκ» δεν σκόραρε, ενώ ήταν η πρώτη της ήττα σε εκτός έδρας ματς μετά από 9 αγώνες σε όλες τις φετινές διοργανώσεις (6-3-0)! Επίσης η εστία της δεν είχε παραβαστεί στις τρεις τελευταίες εξόδους της στην Premier League!

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...