Ηράκλειο: Πατέρας επιτέθηκε σε διευθύντρια σχολείου! Της έβγαλε τη μάσκα και την χτύπησε στο πρόσωπο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις που δέχεται το εκπαιδευτικό προσωπικό από οξύθυμους γονείς, αρνητές της μάσκας! 

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν ένας πατέρας μπήκε στο σχολείο χωρίς μάσκα για να ζητήσει το λόγο από την διευθύντρια, για την υποχρεωτική χρήση του νέου μέτρου.

Κατά την είσοδό του στο σχολείο, ορισμένοι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να τον εμποδίσουν επειδή δεν φορούσε μάσκα, όμως ο πατέρας, εν εξάλλω καταστάσει, φώναζε να τον αφήσουν ήσυχο και όποιος θέλει να φωνάξει την αστυνομία. 

Ως ταύρος σε υαλοπωλείο, ο πατέρας μπούκαρε στο γραφείο της διευθύντριας και άρχισε να διαμαρτύρεται για την απόφαση να φορούν υποχρεωτικά  μάσκα οι μαθητές στο μάθημα. 

Της ζήτησε να βγάλει τη μάσκα της και την χτύπησε

Μάλιστα, ο νταής πατέρας απαίτησε από την διευθύντρια να βγάλει τη δική της μάσκα, ενώ όταν εκείνη του ζήτησε να μιλήσουν έξω από το γραφείο, μαινόμενος της αφαίρεσε βία τη μάσκα από το πρόσωπο και την χτύπησε με βία. 

Η διευθύντρια άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια τους συναδέλφους της και τότε ο άνανδρος πατέρας το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. 

«Είμαι δασκάλα. Βλέπω τον γιο του να κλαίει μετά το περιστατικό και κλαίω κι εγώ» δήλωσε Creta24 η διευθύντρια που δέχτηκε την αισχρή και κτηνώδη επίθεση.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα