ΗΠΑ: Συντριβή ελικοπτέρου UH-60 Black Hawk- Νεκροί τρία μέλη της Εθνικής Φρουράς του Στρατού του Αϊντάχο – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Τρία μέλη της Εθνικής Φρουράς του Στρατού του Αϊντάχο σκοτώθηκαν αφού το ελικόπτερο τους συνετρίβη κοντά στο Μπουάζ την Τρίτη το βράδυ, ανέφεραν αξιωματούχοι. Οι τρεις πιλότοι συμμετείχαν σε μια κανονική πτήση προπόνησης όταν το UH-60 Black Hawk συνετρίβη μετά τις 8 μ.μ. κοντά στο Lucky Peak, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Φρουράς του Αϊντάχο .

«Αυτό είναι μια τεράστια απώλεια για την Εθνική Φρουρά του Αϊντάχο και την κοινότητά μας», δήλωσε ο Ταγματάρχης Μάικλ Γκάρσακ, αναπληρωτής στρατηγός του Αϊντάχο και διοικητής της Εθνικής Φρουράς του Αϊντάχο. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας καθώς εργαζόμαστε σε αυτήν την τραγωδία.»

Ο συνταγματάρχης Christopher Burt, αξιωματικός της κρατικής αεροπορίας της φρουράς, επιβεβαίωσε την τελευταία επαφή του ελικοπτέρου στις 7:45 μ.μ. και η συσκευή εντοπισμού πομπού έκτακτης ανάγκης του αεροσκάφους ενεργοποιήθηκε λίγο μετά.

Τα πληρώματα έρευνας και διάσωσης αέρα και εδάφους εστάλησαν και οι πιλότοι βρέθηκαν την Τετάρτη περίπου στις 12:15 π.μ.

Η αιτία της συντριβής είναι άγνωστη και βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Η συντριβή στο Αϊντάχο έρχεται λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου σκοτώθηκαν τρία μέλη της Εθνικής Φρουράς όταν το ελικόπτερο τους συνετρίβη σε αγρόκτημα στη δυτική Νέα Υόρκη . Αυτό το αεροσκάφος ήταν επίσης ένα UH-60 Black Hawk.

Πηγά CBS News

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα