ΗΠΑ: Νομοσχέδιο ευρύτερης οικονομικής στήριξης απαιτούν οι Δημοκρατικοί

Μοιραστειτε το

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε χθες Πέμπτη, ότι το νομοσχέδιο για το πακέτο διάσωσης για τις αεροπορικές εταιρίες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές οικονομικές συνέπειες από τον κορωνοϊό, θα προωθηθεί προς το Κογκρέσο μόνο αν υπάρξουν εγγυήσεις για την κατάρτιση ενός συνολικού νομοσχεδίου παροχής βοήθειας και σε άλλους τομείς και δραστηριότητες της αμερικανικής οικονομίας.

Σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Bloomberg, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων εξέφρασε την εμπιστοσύνη της ότι η ίδια και ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν, θα είναι σε θέση να επιτύχουν μία συμφωνία για το σύνολο της βοήθειας, στο πλαίσιο ενός νέου νομοσχεδίου κατά της πανδημίας, η οποία εξακολουθεί να εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα στις ΗΠΑ.

Η Πελόζι δήλωσε πω «έχει κατανοηθεί ξεκάθαρα» ότι η βοήθεια για τις αεροπορικές εταιρίες θα πρέπει «να ενταχθεί σε ένα γενικότερο πλαίσιο ενός ευρύτερου νομοσχεδίου. Δεν είναι απαραίτητο να συμβεί ταυτόχρονα, αλλά θα πρέπει να συμβεί με τη διαβεβαίωση ότι θα πάμε πέρα από τη χορήγηση βοήθειας στις αεροπορικές εταιρίες».

Προηγούμενα, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί κάθε εβδομάδα, η Πελόζι είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχει ένα αυτόνομο νομοσχέδιο, χωρίς ένα μεγαλύτερο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...