ΗΠΑ: Ιατρικό κέντρο απομάκρυνε νοσοκόμα που καυχιόταν ότι δεν τηρεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Μοιραστειτε το

Τη δουλειά της στο ογκολογικό τμήμα νοσοκομείου του Όρεγκον, όπου εργαζόταν, έχασε μία νοσοκόμα, καθώς ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο υπερηφανευόταν ότι έξω από το ιατρικό κέντρο δεν τηρεί του κανόνες περιορισμού κατά της πανδημίας.

Στο επίμαχο βίντεο η Άσλει Γκρέιμς, φορώντας τη στολή της νοσοκόμας και το στηθοσκόπιό της, προσποιείται ότι ουρλιάζει διαβάζοντας μια λεζάντα που γράφει: «Όταν οι συνάδελφοί μου ανακαλύψουν ότι ακόμη ταξιδεύω, δεν φοράω μάσκα όταν είμαι έξω και φέρνω παιδιά στο σπίτι να παίξουν με τα δικά μου».

Tο βίντεο της νοσοκόμας:

Το βίντεο πολύ γρήγορα έγινε viral και έγινε η αφορμή η νεαρή νοσοκόμα να μείνει χωρίς εργασία. Το βίντεο είδαν και υπεύθυνοι του νοσοκομείου, οι οποίο έθεσαν τη νοσοκόμα σε διοικητική άδεια. Η Άσλεϊ κατέβασε το βίντεο από τον λογαριασμό της, ωστόσο κυκλοφορεί ακόμη στο TikTok από άλλους χρήστες.

Το νοσοκομείο όπου εργαζόταν, το Salem Health, σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύτηκε στο Facebook, ανέφερε πως «η Γκρέιμς επέδειξε υπεροπτική αμέλεια απέναντι στη σοβαρότητα αυτής της πανδημίας και αδιαφορία απέναντι στη φυσική απόσταση και τα μέτρα προστασίας εκτός εργασίας». Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται αν η νοσοκόμα παραιτήθηκε ή απολύθηκε, απλά ότι τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια.

Η ίδια η νοσοκόμα σε δική της ανάρτηση υποστηρίζει ότι δεν απολύθηκε από το νοσοκομείο, αλλά ότι κάνει χρήση της άδειάς της. .

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...