Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι πηγαίνουν στη δουλειά με το όχημά τους ή εργάζονται κάτω από κλιματιστικό»

Μοιραστειτε το

“Η υπεροψία τους, που αντιμετωπίζει κάθε πρόταση και κριτική με πνεύμα διχασμού και ευτελισμού της, σε συνδυασμό με την ενδημική ανικανότητά τους, είναι επικίνδυνο μείγμα για την ασφάλεια και τη ζωή των ανθρώπων”, αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος για την κυβέρνηση.

Σχολιάζει ότι “δεν προκαλεί ωστόσο καμία έκπληξη ότι ο κ. Μητσοτάκης, που νομιμοποίησε την απλήρωτη εργασία, ειρωνεύεται τη δυνατότητα έκτακτων μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους από τη θερμική καταπόνηση“.

Σε δήλωση του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τονίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση πρότεινε μέτρα μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας και η κυβέρνηση απάντησε με σαρκασμούς. “Προτείναμε να ενισχύσουν το ΕΣΥ και απάντησαν ότι είμαστε λαϊκιστές. Προτείναμε να στηρίξουν και να ενισχύσουν τους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους και μας μίλησαν για λεφτόδεντρα. Όταν όμως ήρθαν το δεύτερο και το τρίτο φονικό κύμα της πανδημίας, έφταιγαν οι πολίτες. Και ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έκανε προτάσεις!“, αναφέρει.

Σημειώνει ότι “τώρα, μετά από επικοινωνία με επιστήμονες που προειδοποιούν, προτείνουμε μερικά απλά και ρεαλιστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του καύσωνα. Για τους εργαζόμενους, για την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Και απαντούν πάλι με ειρωνείες και σαρκασμό”. “Δεν ακούνε ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τους ειδικούς“, συνεχίζει ο κ. Ηλιόπουλος και σχολιάζει: “Ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι πηγαίνουν στη δουλειά με το όχημά τους και εργάζονται κάτω από κλιματιστικό. Δεν χωρά στο μυαλό του ότι πολλά Μέσα Μεταφοράς δεν έχουν κλιματισμό και πολλοί άνθρωποι εργάζονται εκτός γραφείου στους 45 βαθμούς“.  

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...