«Ζωντανός» στο Λονδίνο ο Τσιτσιπάς

Μοιραστειτε το

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τα εύκολα δύσκολα στην Ο2 Αρένα του Λονδίνου, αλλά με ψυχραιμία και ψυχή στο τέλος του αγώνα νίκησε 2-1 τον Αντρέι Ρούμπλεφ κι έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον επόμενο γύρο των ATP Finals.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ντομινίκ Τιμ, ο Tsitsifast κατέβαλε απόψε τον Ρώσο αντίπαλό του στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του γκρουπ «London 2020» ύστερα από αγώνα-θρίλερ.

Ο 22χρονος Έλληνας θα προκριθεί με νίκη επί του Ράφα Ναδάλ την τελευταία αγωνιστική, καθώς ο Ισπανός έκανε απόψε και δεύτερη ήττα στη διοργάνωση χάνοντας από τον Ντομινίκ Τιμ στον αγώνα που προηγήθηκε, ενώ σε περίπτωση νίκης του Ναδάλ επί του Τσιτσιπά και του Τιμ επί του Ρούμπλεφ, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία.

Ο πρωταθλητής μας πήρε πολύ εύκολα (6-1) το πρώτο σετ, ύστερα από μόλις 19 λεπτά, αλλά ο Ρούμπλεφ αντέδρασε και πέτυχε να ισοφαρίσει κατακτώντας το δεύτερο με 6-4. 

Η μεγάλη μάχη έγινε στο τρίτο και τελευταίο, όπου οι δύο αντίπαλοι έφτασαν στο τάι μπρέικ χέρι-χέρι (6-6). Εκεί ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-2 και φαινόταν να έχει σε απόλυτο έλεγχο την τύχη του αγώνα, αλλά δέχθηκε σερί 0-4 από τον Ρούμπλεφ!

Ο Ρώσος πέρασε με 6-5 και είχε ματς-μπολ, αλλά στο σημείο εκείνο ο Τσιτσιπάς επιστράτευσε όλη την ψυχραιμία του και κατάφερε να μείνει ζωντανός, καθώς με τρεις αναπάντητους πόντους έφτασε στο 8-6 και τη νίκη, απέναντι σε έναν σαστισμένο Ρούμπλεφ…

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...