Ζευγάρι ομοφυλόφιλων… κανίβαλων συνελήφθη, επειδή δεν άφησε υποψήφιο θύμα τους να πεθάνει από αιμορραγία! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Αμερικανός που δηλώνει κανίβαλος και ο σύζυγός του κατηγορούνται ότι ευνούχισαν έναν 28χρονο «εθελοντή», στο πλαίσιο μιας παράνομης επέμβασης αλλαγής φύλου, στην οποία τον υπέβαλαν πάνω σε ξύλινο τραπέζι σε απομακρυσμένη καλύβα στην Οκλαχόμα.

Εκεί βρέθηκαν στον καταψύκτη και μέλη από άλλα θύματά τους! Ο 53χρονος Μπομπ Λι Άλεν και ο 42χρονος Τόμας Έβανς Γκέιτς συνελήφθησαν αφού αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο, επειδή είχε ακατάσχετη αιμορραγία μετά την «επέμβασή» τους.

Το ζευγάρι της διαστροφής ήρθε σε επικοινωνία με τον νεαρό άνδρα μέσω Facebook, όπου ο Άλεν εμφανιζόταν ως ειδικός σε επεμβάσεις αλλαγής φύλου, τις οποίες βιντεοσκοπούσε για την προσωπική του ευχαρίστηση. Το θύμα ταξίδεψε από τη Βιρτζίνια έως την Οκλαχόμα, καθώς ο Άλεν τού είπε ότι θα του έκανε την επέμβαση δωρεάν.

Το θύμα ήταν ξύπνιο και τις δύο ώρες που κράτησε το «χειρουργείο» και η μόνη ανακούφιση που είχε ήταν από κάποιες ενέσεις μουδιάσματος στα γεννητικά του όργανα και γύρω από αυτά. Ο Γκέιτς ήταν αυτός που έδινε τα εργαλεία στον Άλεν, ο οποίος όταν τελείωσε είπε στον 28χρονο ότι θα φάει τα γεννητικά του όργανα και ότι κρατούσε κι άλλα τέτοια στον καταψύκτη!

Όταν άρχισε να αιμορραγεί, τον απείλησε ότι θα τον παρατούσε στο δάσος, αλλά τελικά τον πήγε στο νοσοκομείο.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα