Ζέρβας: «Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δρόμο αλλά θα τα πάμε καλά μέχρι τέλους» – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Δήμος Θεσσαλονίκης: Εκατό ραντεβού την ημέρα στο εξεταστήριο κορονοϊού στη Βίλα Πετρίδη

Το νέο εξεταστήριο covid που οργανώθηκε στη βίλα Πετρίδη, στο πλαίσιο συνεργασίας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Το εξεταστήριο Covid-19, στη Βίλα Πετρίδη θα μπορεί να δέχεται μέχρι 100 ραντεβού ημερησίως. Εκτός από το Ιατρείο στη Βίλα Πετρίδη, σε συνεργασία του ΕΟΔΥ με τον δήμο Θεσσαλονίκης λειτουργεί ένα ακόμη στη ΔΕΘ κι ένα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου οι πολίτες μπορούν, κλείνοντας ραντεβού κι έχοντας παραπεμπτικό από τον γιατρό τους, να κάνουν τεστ για Covid-19.

«Όσες υποδομές κι αν έχουμε, πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Είναι σημαντικό να φοράμε τις μάσκες, να κρατάμε τις αποστάσεις, να ακούμε τους αρμόδιους. Κάθε πολίτης πρέπει να πειθαρχεί στα κελεύσματα και στις οδηγίες των ειδικών», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τονίζοντας: «Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο, μακρύ δρόμο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι, όπως τα πήγαμε καλά μέχρι στιγμής, θα τα πάμε καλά μέχρι τέλους».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας επεσήμανε ότι «σε μια δύσκολη περίοδο για την πανδημία στη χώρα μας είναι εξαιρετικά σημαντικές αυτές οι πρωτοβουλίες». Όπως πρόσθεσε, βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και τα δύο εξεταστήρια covid τα οποία οργανώθηκαν με τη συνδρομή του Δήμου Θεσσαλονίκης, το ένα στη βίλα Πετρίδη και το δεύτερο στη ΔΕΘ. Τα δύο νέα εξεταστήρια οργανώθηκαν με σκοπό να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία.
Στο εξεταστήριο της βίλας Πετρίδη βρέθηκαν σήμερα το πρωί από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος όπως και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Μωυσίδης.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα