Εύκολα ο Παναθηναϊκός, πρώτη νίκη για Ιωνικό

Μοιραστειτε το

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, του οποίου επιβλήθηκε με τη σειρά του 90-67 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Έτσι οι «πράσινοι» πέτυχαν την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας άμεσα την κακή παρουσία στην Ευρωλίγκα την περασμένη εβδομάδα.

O Νεμάνια Νέντοβιτς πέτυχε 19 πόντους με 4/8 τρίποντα, ο Μπέντιλ πρόσθεσε 12 πόντους, ενώ ο Παπαπέτρου είχε 10 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ο Άντριτς (15π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ του Κολοσσού, που μετρά τέσσερις ήττες σε πέντε αναμετρήσεις.

Με τον Στίβεν Γκρέι να «βομβαρδίζει» στην παράταση, το Περιστέρι νίκησε στο Ιβανώφειο τον Ηρακλή με 75-71 (κ.δ. 60-60). Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ τελείωσε με 26 πόντους (6/11 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Οι νικητές κυριάρχησαν στη ρακέτα (47 με 40 τα ριμπάουντ) έχοντας «κολώνα» τον Μάρβιν Τζόουνς (15). Από τους «κυανόλευκους», που είχαν κάκιστο ποσοστό στις βολές (15/26) διακρίθηκε περισσότερο ο Χάνλαν (17π., 4 ασ. 1κλ).

Λαύριο και Ιωνικός ήθελαν την πρώτη νίκη στη διοργάνωση. Τελικά ήταν η ομάδα της Νίκαιας ήταν αυτή που το πέτυχε, με 91-81 στην αντίπαλη έδρα και στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο της.

Ο Χουγκάζ είχε 18 πόντους και 11 ριμπάουντ για τους νικητές, 18 πόντους πέτυχε ο Σμιθ, 16 σημείωσε ο Πρίτζετ και 14 ο Χόλογουελ. 

Από το Λαύριο, που υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα στον πρώτο αγώνα του στην Α1 φέτος στο «σπίτι» του, ο Μουράτος είχε 17 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ, 17 πόντους σημείωσε και ο Κάρτερ, ενώ 14 πόντοι ήταν η συνεισφορά του Ντιαλό.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...