Εύβοια: Σε τακτικό ανακριτή το θρίλερ με το «γεύμα θανάτου» στον νεαρό αγρότη! Όλα όσα υποστηρίζει η γυναίκα του | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ανασύρεται από τα συρτάρια η έρευνα για τον θάνατο του νεαρού αγρότη από τα Ψαχνά Ευβοίας, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στην καρότσα του αγροτικού φορτηγού του κοντά στο χωράφι του στην περιοχή Καστέλα, τον Μάιο του 2016. Αν και αρχικά η Αστυνομία είχε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια αποδίδοντας τον θάνατο του 33χρονου σε αυτοκτονία με φυτοφάρμακο, η μητέρα και ο αδελφός του δεν πίστεψαν ποτέ αυτή την εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε λόγους να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του είχε γίνει πατέρας!

Ο φάκελος ανασύρθηκε από το αρχείο και η έρευνα ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, με αποτέλεσμα να αρχίσει νέος κύκλος ανακρίσεων που ενδεχομένως να φωτίσει σκοτεινές πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης. Την εξέλιξη αυτή αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας και του αδελφού του αδικοχαμένου νέου Κωνσταντίνος Γώγος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη μετέφερε στην εκπομπή και όσα υποστηρίζει η σύζυγος του άτυχου αγρότη, η οποία δεν θέλει να εμφανιστεί, αλλά δηλώνει ότι επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια. Η 23χρονη παντρεύτηκε τον Βαγγέλη τον Ιανουάριο του 2016 και τον Απρίλιο του ίδιου έτους γέννησε την κόρη τους. Εναν μήνα μετά έχασε τον άντρα της. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, τη μοιραία μέρα ο Βαγγέλης, που ήταν σοκαρισμένος από ένα τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί νωρίτερα εκείνη τη μέρα, δεν έμεινε για φαγητό και πήγε στα χωράφια του.

Το «Φως στο τούνελ» εντόπισε τον νεαρό που είχε χτυπήσει με το τρακτέρ του ο άτυχος 33χρονος: «Στο σημείο του τροχαίου είχε αγχωθεί, αλλά όταν ήρθε στο νοσοκομείο δεν φάνηκε κάτι τέτοιο (…) Ακουσα ότι τον εκβίαζα εγώ και ο ασφαλιστής μου (…) Αποποιήθηκα την αποζημίωση, γιατί δεν ήθελα να πάει στη χήρα και στο ορφανό» δήλωσε ο νεαρός.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που έδωσε στον άτυχο Βαγγέλη τον καφέ και το κρουασάν του, είπε ότι ο 33χρονος έδειχνε καλά ψυχολογικά: «Μετά από μισή ώρα περίπου μαθαίνω ότι αυτοκτόνησε. Δεν είχε λόγο να το κάνει… Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως πρόκειται για ανθρωποκτονία» ανέφερε ο μάρτυρας.

Να σημειωθεί ότι στο άψυχο σώμα του Βαγγέλη βρέθηκε δηλητήριο…Λίγη ώρα πριν είχε λάβει το τελευταίο του γεύμα!

Πηγή
Author: Γιούλη Σ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα