Ευχές από το πρωθυπουργικό ζεύγος στη Σοφία τους, το «φως της ζωής τους» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ευχές… Instagram-ικές έστειλαν στο Σοφάκι τους που γιόρταζε την Πέμπτη η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η μαμά της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια κοινή φωτογραφία τους, την οποία συνόδευσε με το μήνυμα «Χρόνια πολλά, φως της ζωής μου», ενώ ο πρωθυπουργός μπαμπάς έγραψε: «Σοφία, Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα. Χρόνια πολλά, αγάπη μου».

Η 23χρονη κόρη του Κυριάκου μόλις πέρσι αποφοίτησε από το περίφημο αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins, όπου σπούδαζε στη σχολή Δημόσιας Υγείας και, έκτοτε, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς τράπεζες στον κόσμο στον τομέα των επενδύσεων τραπεζικών τίτλων, ομολόγων, κινητών αξιών και διαχείρισης επενδυτικών χαρτοφυλακίων.

Θεωρείται άνθρωπος χαμηλών τόνων και πολύ σοβαρή στα επαγγελματικά της. Ο Κυριάκος, μάλιστα, της έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα