Ευρωλίγκα: Σταθερά τρίτη η Αρμάνι Μιλάνο

Μοιραστειτε το

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι, «δήμιος» του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα, «χτύπησε» και απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, σφραγίζοντας την εντός έδρας νίκη των Ιταλών με 82-76, για την 23η αγωνιστική.

Οι Ρώσοι πήγαιναν για το «διπλό», έχοντας το προβάδισμα από το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης, ενώ άντεξαν στην αντεπίθεση της Αρμάνι στο τελευταίο δεκάλεπτο και τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη βρέθηκαν στο +3 (68-71).

Όμως, ένα σερί 7-0 έφερε τους Ιταλούς μπροστά στο σκορ με 75-71 στο 38΄. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Μάλκολμ Ντιλέινι «σφράγισε» τη νίκη από τα 6,75, γράφοντας το 80-73 στα 34΄΄ για τη λήξη, με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να διαμορφώνει από τη γραμμή των ελευθέρων βολών το τελικό 82-76.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έφτασε τις έξι διαδοχικές νίκες και με ρεκόρ 15-7 έμεινε αμετακίνητη στην τρίτη θέση. Στον αντίποδα, η Ζενίτ υπέστη τη δεύτερη διαδοχική ήττα και όγδοη στο σύνολο, χωρίς όμως η νέα αποτυχία να έχει επιπτώσεις στη θέση της στην κατάταξη (5η θέση).

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Πάντερ με 14 πόντους, 13 είχε Ροντρίγκεθ, ενώ από 12 πρόσθεσαν οι Ντιλέινι και Χάινς. Από τη Ζενίτ ξεχώρισαν οι Χόλινς (12π.) και Πάνγκος (12π.).

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...