Επιχείρηση–αστραπή των ρωσικών δυνάμεων εξάρθρωσε πυρήνα ισλαμιστών στο Νταγκεστάν (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η Ρωσία έχει πληρώσει βαρύτατο τίμημα αίματος από την ισλαμική τρομοκρατία. Για την ακρίβεια ο ρωσικός λαός είδε την μεγαλύτερη κτηνωδία, ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, να διαδραματίζεται στο Μπεσλάν, όπου ισλαμιστές τρομοκράτες επί μερόνυχτα βίαζαν και δολοφονούσαν ακόμα και βρέφη.

Να μην ξεχνάμε και τα γεγονότα στην όπερα της Μόσχας (το 2002 όταν Τσετσένοι τρομοκράτες δολοφόνησαν τουλάχιστον 170 ανθρώπους). Οι μηχανισμοί που έχει αναπτύξει η Ρωσία για την αντιμετώπιση της ισλαμικής τρομοκρατίας αποτελούν μοντέλο για την λειτουργία πολλών μυστικών υπηρεσιών στον κόσμο.

Τώρα με την αναζωπύρωση του μετώπου του Καυκάσου και την προσπάθεια της Τουρκίας να ενεργοποιήσει ριζοσπαστικές ομάδες ισλαμιστών, οι ρωσικές υπηρεσίες βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό.

Ενδεικτική η έφοδος και η εξάρθρωση πυρήνα ισλαμικής τρομοκρατίας στο Νταγκεστάν, από τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, με την FSB να ανακοινώνει την εκκαθάριση δύο εξτρεμιστικών πυρήνων (πάνω από 20 άτομα) στη Δημοκρατία των Καρατσάι – Τσερκεσίων και στο Νταγκεστάν, στον Βόρειο Καύκασο.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα