Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό

Μοιραστειτε το

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει απόψε (18/2, 19:55) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αϊντχόφεν, για τη φάση των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ένας απαιτητικός αγώνας για τους «ερυθρόλευκους», που τον κάνουν πιο δύσκολο απώλειες σημαντικών μονάδων, όπως του τιμωρημένου Σεμέδο, ενώ κι ο Εμβιλά θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε διεξοδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αντιπάλου του, που είχε παίξει με τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων, γνωρίζοντας βαριά ήττα (1-4) στην Τούμπα και νικώντας με ανατροπή (3-2) στην Ολλανδία.

Ο Εμβιλά θα κάνει το καθοριστικό τεστ σήμερα, αν οι πιθανότητες να αγωνιστεί δεν είναι υπέρ, αφού αν δεν είναι απολύτως έτοιμος, ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. 

Έτσι, εκτός μεγάλης έκπληξης, την ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν οι Σα, Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούμα, Μασούρας, Βαλμπουενά κι Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο θα είναι Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Εμβιλά, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης και Χασάν. 

Η Αϊντχόφεν παίζει σε σχηματισμό 4-4-2 και απόψε, λογικά, ο Ρόγκερ Σμιντ θα παρατάξει τους Εμβαγκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσαγκλί, Μαξ, Τόμας, Σαγκαρέ, Ροσάριο, Μάουρο Ζούνιορ, Ζάχαβι και Μάλεν.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί από την UEFA ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μεχμέτ Κόλουμ, Στέφαν Χάλμπεργκ, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γκλεν Νίμπεργκ. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...