Επιμένει στις «κατασκευασμένες» κατηγορίες ο Αλ. Κούγιας

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη αμφισβητεί για ακόμα μια φορά τις βαρύτατες κατηγορίες εις βάρος του πελάτη του και με περισσό θράσος θεωρεί πω είναι «κατασκευασμένες» μιλώντας για «κατεξευτελισμό των νομίμων διαδικασιών».

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια έρχεται λίγες ώρες μετά τη νέα μήνυση κατά του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό με το αδίκημα, αν ισχύει, να μην έχει παραγραφεί αφού τοποθετείται χρονικά στα τέλη του 2018.
«Αυτά που συμβαίνουν στο ανακριτικό γραφείο με τους δήθεν βιασμένους από τον εντολέα μου Δημήτρη Λιγνάδη – καταγγέλλοντες και την κα Ανακρίτρια που προσπαθούν να καλύψουν όλες τις παράνομες παραλείψεις της προανακρίσεως και τα χοντροκομμένα ψέματα, δεν έχουν προηγούμενο», σημειώνει ο Αλέξης Κούγια με νέα δήλωσή του.

Ο γνωστός ποινικολόγος προαναγγέλλει νέα αναφορά στον Άρειο Πάγο «για όλες τις παρανομίες που συμβαίνουν (…)» και συνέντευξη Τύπου «για όλα όσα έχουν συμβεί μετά την απολογία του εντολέως μου και την απέλπιδα προσπάθεια αυτών που κατασκεύασαν τις δύο κατηγορίες, αλλά και αυτών που συνεργάζονται μαζί τους για να διασωθεί ό, τι πλέον δεν σώζεται».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...