Επικοινωνιακό σόου του σφαγέα στο γεωτρύπανο «Φατίχ» – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Το Oruc Reis… σουλατσάρει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και ο γιαλαντζί σουλτάνος συνεχίζει τα προκλητικά σόου στα άλλα μέτωπα που έχει ανοίξει τη Τουρκία.

Βλέποντας τη… γερμανική Ευρώπη και την Αμερική να… σφυρίζουν αδιάφορα στις επικίνδυνες προκλήσεις του, ο σφαγέας των λαών οδηγεί τις σχέσεις με την Ελλάδα στα άκρα, θέτοντας σε κίνδυνο την ειρήνη στην ανατολική Μεσόγειο, ανοίγοντας συνεχώς τη βεντάλια των διεκδικήσεων στο Αιγαίο.

Ο πρόεδρος του καθεστώτος της Τουρκίας βρέθηκε στο τουρκικό γεωτρύπανο «Φατίχ», όπου μέσα από ένα σόου, επιτήρησε τις εργασίες του πλοίου, συνομίλησε με το πλήρωμα και στην ομιλία του ανακοίνωσε την ανακάλυψη πρόσθετων αποθεμάτων αερίου στη Μαύρη Θάλασσα με τα συνολικά αποθέματα – σύμφωνα με τους υπολογισμούς του – να ανέρχονται σε 405 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα. Μιλώντας στους Τούρκους που εργάζονται στο γεωτρύπανο Fatih, τόνισε πως: «Δώσαμε στο έθνος μας τα καλά νέα που περίμενε εδώ και χρόνια, ως αποτέλεσμα της επιμελούς και επιτυχημένης δουλειάς σας» για να επισημάνει στη συνέχεια: «Εκ μέρους μου και του έθνους, σας ευχαριστώ όλους». Ταυτόχρονα ο σουλτάνος συνεχάρη ολόψυχα και τις ομάδες που εργάζονται στο Barbaros, το Oruc Reis, το Yavuz και το Kanuni, λέγοντας πως ελπίζει ο Αλλάχ να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Υπενθυμίζεται πως τον Αύγουστο, ο επικεφαλής του καθεστώτος είχε αποκαλύψει πως το γεωτρύπανο «Φατίχ» είχε εντοπίσει περίπου 320 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, τον μεγαλύτερο στην ιστορία της Τουρκίας.

Προ μερικών μηνών, ο τούρκος υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Φατίχ Ντονμέζ, είχε επισημάνει πως οι τουρκικές αρχές μπορούν να προκηρύξουν διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου που θα μεταφέρει το φυσικό αέριο στην ακτή.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα