Επικίνδυνη έξοδος για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ δοκιμάζεται στον Βόλο, τη στιγμή που η φυσική κατάσταση των «ερυθρόλευκων» προβληματίζει τον κόουτς Μαρτίνς.

Με τους δύο ευρωπαίους που δίνουν μάχη για την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα Σάββατο (18.30) στον Βόλο και δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλους βαθμούς μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να διαχειριστεί το υλικό του, καθώς ακολουθεί ο… τελικός με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που θέλει το «διπλό» στη Μαγνησία, προκειμένου να πάει ήρεμος και ψυχολογικά ανεβασμένος για την ανατροπή κόντρα στους Ρώσους.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, που μετά το 2-0 επί της Ομόνοιας βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στους ομίλους, υποδέχεται στις 20.30 τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει παραδεχθεί ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και με ενδιαφέρον αναμένεται πώς θα παρατάξει τους «ερυθρολεύκους», καθώς έπεται η ρεβάνς στην Κύπρο.

Με Λαμία η ΑΕΚ

Την Κυριακή η ΑΕΚ, όπου μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε νικηφόρα τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, θα αντιμετωπίσει (20.30) τη Λαμία, με στόχο τη δεύτερη νίκη της. Όσον αφορά τον Άρη, θα φιλοξενήσει (16.00) στο «Κλ. Βικελίδης» τον νεοφώτιστο ΠΑΣ Γιάννινα, που κάνει… πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΟΦΗ θα παίξει με τον Ατρόμητο (18.00) στο Γεντί Κουλέ.

Η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα (19.30) με μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη, αυτή της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό στον Κάμπο. Σημειώνεται ότι το Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, λόγω της ειδικής άδειας που έλαβε η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου
Βόλος – ΠΑΟΚ 18.30 (NS1)
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 20.30 (NS2)

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου
Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 16.00 (NS1)
ΟΦΗ – Ατρόμητος 18.00 (NS2)
ΑΕΚ – Λαμία 20.30 (NS1)

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου
ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 19.30 (NS1)

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα