Επετειακή κυκλοφορία του «Blizzard of Ozz» από τον Όζι Όσμπορν

Μοιραστειτε το

Ο Όζι Όσμπορν θα κυκλοφορήσει μια εκτεταμένη επετειακή έκδοση του σόλο άλμπουμ του «Blizzard of Ozz», σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την πρώτη του κυκλοφορία.

Το άλμπουμ πρωτοκυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου 1980, και σηματοδότησε την πρώτη σόλο εμφάνιση του καλλιτέχνη μετά την διάλυση των «Black Sabbath», κάνοντας την εμφάνισή του και στα hit με το διαχρονικό, πλέον, «Crazy Train».

Η νέα εκτεταμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στις πλατφόρμες streaming αυτήν την εβδομάδα με πολλά κομμάτια μπόνους και επτά ζωντανές ηχογραφήσεις, οι οποίες καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας Blizzard για την προώθηση του άλμπουμ.

Η επετειακή έκδοση θα περιλαμβάνει, επίσης, την ψηφιακή κυκλοφορία δύο αγαπημένων DVD του Όσμπορν, το «Live at Budokan» και το «Live & Loud», το τελευταίο περιέχει εμφανίσεις από τα μέλη των «Black Sabbath», Γκίζερ Μπάτλερ, Μπιλ Γουόρντ  και Τόνι Αϊόμι.

Επιπλέον, ο Όσμπορν, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός του, πωλεί μια σειρά από αναμνηστικά για τα 40 χρόνια του Blizzard, όπως παζλ, vintage μπλουζάκια, καρφίτσες και ένα σακάκι.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...