Επανέρχεται με νέα πρόταση η Σίτι για τον Μέσι

Μοιραστειτε το

Μειωμένη κατά 170 εκατομμύρια λίρες είναι η νέα προσφορά της Μάντσεστερ Σίτι στον Λιονέλ Μέσι, αναφέρει η βρετανική Sun, συγκριτικά με την προ έξι μηνών πρόταση στον Αργεντινό σταρ για πενταετές συμβόλαιο αξίας 600 εκατομμυρίων, ή 2,3 εκατομμύρια την εβδομάδα! 

Η νέα πρόταση των «πολιτών» για τον αστέρα της Μπαρτσελόνα ανέρχεται πλέον σε 430 εκατομμύρια λίρες. Αυτό θα αποτελούσε ουσιαστικά μια οκταετή συμφωνία, που θα περιλαμβάνει από ένα σημείο και ύστερα ρόλο πρεσβευτή, όχι μόνο για τη Σίτι αλλά και για τη θυγατρική της στις ΗΠΑ (MLS), New York City.

Ο «ψύλλος» είναι επίσης στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν κι αυτή την περίοδο σταθμίζει τις επιλογές, καθώς το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται τον Ιούλιο.

Ωστόσο, οι πρωτοπόροι της Premier League δεν είναι διατεθειμένοι να προτείνουν τους όρους του περασμένου Αυγούστου, για δύο λόγους: επειδή το οικονομικό κλίμα έχει αλλάξει λόγω της πανδημίας και λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι στην καριέρα του Μέσι έχει προστεθεί ακόμη ένας χρόνος.

Το περιβάλλον του Μέσι, με επικεφαλής τον πατέρα του, Χόρχε, ζήτησε απ΄ όλους τους συλλόγους που θα ήθελαν να υπογράψουν με τον Αργεντινό παίκτη να κάνουν γνωστές τις προτάσεις τους τον Δεκέμβριο.

Εκτιμάται ότι η Σίτι θέλει τον Μέσι στο «Έτιχαντ» για δύο χρόνια με οψιόν για άλλο ένα και στη συνέχεια να τον δει να φοράει τη φανέλα της New York City. Η συμφωνία, πάντα κατά το δημοσίευμα, θα μπορούσε να είναι και οκταετής, για να εκτελεί ο Μέσι καθήκοντα πρεσβευτή σε ολόκληρο το City Football Group, το οποίο καλύπτει δέκα συλλόγους σε τέσσερις ηπείρους.

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει, επίσης, ένα χρόνο στην Ινδία ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανάλογα με το πόσο ικανός είναι όσο πλησιάζει τα 40 χρόνια του.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...