Επίσκεψη του Δημάρχου Θήρας στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χ. Δαρζέντα – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων, ως Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων, ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας πραγματοποίησε χθες (22/2) επίσημη επίσκεψη στο γραφείο του Χαράλαμπου Δαρζέντα στο Επαρχείο για να τον συγχαρεί αυτοπροσώπως για την σημαντική αναβάθμιση αυτή.

Ο Δήμαρχος Θήρας, τονίζοντας την σημασία της απόφασης αυτής διευκρίνισε ότι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου αξιοποιώντας τα εκλεγμένα στελέχη της Περιφέρειας στα πλαίσια της συμμετοχικής διοίκησης και συλλογικής πορείας εμπιστεύθηκε στον Σαντορινιό Χαράλαμπο Δαρζέντα τη νευραλγική θέση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κυκλάδων σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο.

Η επιτελική αναβάθμιση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και διάκριση, τόσο στο έργο του Επάρχου Θήρας όσο και ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Θήρας ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις νέες αρμοδιότητες και καθήκοντα που αναλαμβάνει ο κ. Χ. Δαρζέντας, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία του Δήμου στο επιπρόσθετο έργο.

Τέλος οι δύο άνδρες ευχαρίστησαν με δηλώσεις τους τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη για την απόφασή τους να εμπιστευθούν στη Σαντορίνη και τον κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα τα κρίσιμα θέματα Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων των Κυκλάδων.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα