Επίθεση χάκερ στην Όλγα Γεροβασίλη: «Έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά»

Μοιραστειτε το

Γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση, που λαμβάνει χώρα εις βάρος της από χθες, Τετάρτη (23/11/2022) καταγγέλλει η Όλγα Γεροβασίλη.

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση οι βουλευτικοί λογαριασμοί της και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά. Επίσης, υπό ηλεκτρονική επίθεση βρίσκονται και οι λογαριασμοί της στα social media.

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση-χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες. Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης.

Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, η Όλγα Γεροβασίλη έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Διαβάστε επίσης:

Γεροβασίλη για παρακολουθήσεις: Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...