Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του Κ. Γκιουλέκα, της ΕΑΔ και του ΕΟΔΥ

Μοιραστειτε το

Στόχος επίθεσης με μπογιές έπεσαν σήμερα το απόγευμα τα γραφεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και του ΕΟΔΥ/4η Υγειονομική Περιφέρεια στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το απόγευμα σε κτίριο επί της οδού Αγίας Σοφίας 46, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στον 5ο όροφο στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Κ. Γκιουλέκα, ενώ τα άλλα γραφεία βρίσκονται στον 8ο όροφο του ίδιο κτιρίου.

Για τις επιθέσεις συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ένας άνδρας και μία γυναίκα και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία. Πέταξαν επίσης τρικάκια που αναφέρονται στην «κρατική διαχείριση της πανδημίας».

Καταδικάζει η Ν.Δ.

«Για άλλη μια φορά οι κουκουλοφόροι στοχοποίησαν τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης. 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις στο γραφείο του βουλευτή μας @gioulekaskostas και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Τέτοιες πράξεις δεν μας εκφοβίζουν & δε μας φιμώνουν», καταλήγει η ανάρτηση.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...