Επέστρεψε στην κορυφή ο Άρης μετά τον… περίπατο στην Κρήτη

Μοιραστειτε το

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει ο Άρης στο πρωτάθλημα της Super League, ο οποίος είχε ένα εύκολο απόγευμα το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε με 3-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. 

Με τη νίκη τους αυτή οι «κίτρινοι» ανέβηκαν ξανά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πιάνοντας τον Ολυμπιακό στους 29 βαθμούς (έχουν όμως ένα ματς περισσότερο). Ο ΟΦΗ έμεινε στην 7η θέση και τους 15 βαθμούς. 

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει από τα… πρώτα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, το σκορ άνοιξε στο 29ο λεπτό με τον Μπερτόλιο, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του πριν λήξει το ημίχρονο. 

Στην επανάληψη, ο Άρης έλεγξε το ματς και παρά την πίεση των γηπεδούχων, κατάφερε να φτάσει σε ακόμα ένα τέρμα με τον Ματίγια στο 76′ που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνος. 

https://twitter.com/Super_League_GR/status/1340376990872969219

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος, Λυμπεράκης (78’ Κοροβέσης), Διαμαντής, Βαφέας, Στάικος (57’ Γρίβας), Μεγιάδο (86’ Σουρνάκης), Νέιρα, Στάρτζεον, Μπαλογιάννης (78’ Γιάννου), Σαρδινέρο (86’ Γκαργκαλατζίδης).  

Άρης (Άκης Μάντζιος): Mπουσέ, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα (90’+1’ Μπακούτσης), Ματίγια, Γκάμα (71’ Ματέο), Σίλβα (71’ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (72’ Τζέγκο), Μάνος (79’ Λόπεθ).  

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...