Εξώδικο Ολυμπιακού στην ΕΠΟ για «διαρροές σε μερίδα του Τύπου σημαντικών εγγράφων που αφορούν τα συμβόλαια των Κρίστινσον και Σιαμπάνη»

Μοιραστειτε το

Με εξώδικο που απέστειλε την Δευτέρα (21/12) προς την ΕΠΟ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητά να της δοθούν εξηγήσεις για τις διαρροές σε μερίδα του Τύπου σημαντικών εγγράφων που αφορούν τα συμβόλαια των Κρίστινσον και Σιαμπάνη.

Οι Πειραιώτες ζητούν εντός των επόμενων 72 ωρών να γνωρίζουν για τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που έχουν πρόσβαση στα στοιχεία αυτών των δύο υποθέσεων, ενώ παράλληλα ζητούν να μάθουν το όνομα του «Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων», προκειμένου να κινηθούν νομικά σε βάρος της ΕΠΟ και των φυσικών προσώπων.

Όπως αναφέρεται μέσα στο εξώδικοτης «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρανόμως προμηθεύτηκε από εσάς σε πρότερο χρόνο και δημοσίευσε στις 16.12.2020 τα ως άνω συμβόλαια της Εταιρείας μας στην ιστοσελίδα της, εις τα οποία εμφαίνονταν ευκρινώς τα στοιχεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως επίσης και η μισθοδοσία του Ποδοσφαιριστή, οι ειδικοί όροι του συμβολαίου και το σύνολο των αποδοχών του, με τις ακριβείς ημεροχρονολογίες της καταβολής των δόσεων του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού» αναφέρει αρχικά το εξώδικο του Ολυμπιακού για την υπόθεση Σιαμπάνη συμπληρώνοντας πως «…η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδόλως είχε δικαίωμα να τα πληροφορείται και πολύ περισσότερο να τα κατέχει χωρίς την συγκατάθεσή μας. Τα συμβόλαια αυτά διέρρευσαν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα προμηθεύτηκε από εσάς, παρανόμως και δολίως».

Συνεχίζοντας το εξώδικο του Ολυμπιακού αναφέρει ότι: «Με την ενέργεια αυτή γνωστοποιήσατε παρανόμως σε τρίτο μη δικαιούμενο πρόσωπο στοιχεία της εμπορικής πολιτικής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενώ εξ αυτής της παράνομης και άκρως εγκληματικής συμπεριφοράς σας τα συγκεκριμένα έγγραφα χρησιμοποιήθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν επί σκοπώ πρόκλησης συκοφάντησης και σοβαρής βλάβης στην τιμή και υπόληψη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αφού οι γνωστοί συκοφάντες, ερμήνευσαν με τον δικό τους αρρωστημένο τρόπο το περιεχόμενο, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ευφάνταστα σενάρια περί δήθεν ανάρμοστης συμπεριφοράς της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και “ καταγγελίας” της στα αρμόδια όργανα προς άρση της νόμιμης άδειας της».

Ακολούθως τονίζεται πως: «Όλες αυτές οι διαρροές είναι παράνομες και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν, καθώς πλείστες όσες φορές κατά το παρελθόν έχουμε δει (μεταξύ άλλων εγγράφων της ΕΠΟ) πειθαρχικές διώξεις των οργάνων της ΕΠΟ εις βάρος της Εταιρείας μας να προαναγγέλλονται μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων πριν καν κοινοποιηθούν στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και δη στο συγκεκριμένο μέσο, ενώ η ΕΠΟ ουδέν μέτρο έχει λάβει ή ουδεμία έρευνα έχει διεξάγει γι’ αυτό».

Και καταλήγει: «Επειδή, τα συγκεκριμένα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν βρίσκονταν μόνο στη δική σας σφαίρα εξουσιάσεως και δεν μπορούν να έχουν διαρρεύσει από κανέναν άλλον πλην της Ομοσπονδίας και των υπηρεσιών της.

Επειδή τα συμβόλαια που παρανόμως παραδώσατε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς τη συγκατάθεσή μας έχουν εμπιστευτικό χαρακτήρα και περιλαμβάνουν στοιχεία που αφορούν μόνο την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον εμπλεκόμενο ποδοσφαιριστή και κανέναν άλλο, και κάθε τυχόν διαρροή αυτών προκαλεί ζημία στα συμφέροντα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .

Επειδή η ανωτέρω δόλια συμπεριφορά σας επιπλέον έβλαψε ανεπανόρθωτα το κύρος, τη φήμη και την εμπορική πίστη της εταιρείας μας, προστίθεται δε σε μια σειρά «διαρροών» από την ΕΠΟ που αφορούν στοχευμένα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Επειδή, παράλληλα, η χορήγηση των ως άνω συμβάσεων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραβιάζει ευθέως και τους Καταστατικούς σκοπούς της ΕΠΟ που είναι η προστασία των συμφερόντων των Μελών της και η υποχρέωση πίστης έναντι τους. Τέτοιες ενέργειες νοθεύουν τον υγιή ανταγωνισμό και υποδαυλίζουν ακόμα και φαινόμενα οπαδικής βίας.

Σας καλούμε εντός προθεσμίας 72 ωρών από τη παραλαβή της παρούσας μας γνωστοποιήσετε ποιοι έχουν πρόσβαση στα συγκεκριμένα στοιχεία από πλευράς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,

β) εντός προθεσμίας 72 ωρών μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του “ Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων” (Data Protection Officer) της ΕΠΟ».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...