Εξιτήριο για τον Ιερώνυμο: «Είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Έλληνες» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κέρδισε την μάχη με τον κορωνοϊό και επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά το εξιτήριο που έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας ενημερωνόταν όταν οι συνθήκες το επέτρεπαν από το σώμα των εφημερίδων τόσο για τα εκκλησιαστικά τεκταινόμενα και για τις επιθέσεις που δεχόταν η Εκκλησία από ποικιλώνυμες δυνάμεις όσο κυρίως για την εξέλιξη της πανδημίας.

Ο ίδιος στενοχωρήθηκε και πικράθηκε όταν κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στον «Ευαγγελισμό» κάποιοι δόλια και κακόπιστα επεχείρησαν να «διαβάσουν» την Εκκλησία αλλά και τον ίδιο με τρόπο ξένο προς την προσωπικότητα τους και να τους αποδώσουν την ύπουλη κατηγορία ότι ζήτησαν προνομιακή μεταχείριση από την Πολιτεία. Ο κύριος Ιερώνυμος δήλωσε στην «Εστία»: «Απαίτησα και είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Έλληνες που δοκιμάστηκαν από την πανδημία.». Διαψεύδει έτσι όλα τα τερατώδη που γράφτηκαν ότι ιάθηκε με το σχήμα της αγωγής που δόθηκε και στον Πρόεδρο Τραμπ: «Ακόμη και αν μου το πρότειναν δεν θα δεχόμουν να με ξεχωρίσουν» τόνισε.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα