Εξαδάκτυλος στο CNN Greece: Να ανοίξει η αγορά αλλά με ύψιστη προσοχή

Μοιραστειτε το

Την αδήριτη ανάγκη να ανοίξει σταδιακά η αγορά και το λιανεμπόριο αλλά με όλα τα υγειονομικά μέτρα, με στόχο να τονωθεί η οικονομία η οποία είναι εδώ και μήνες λαβωμένη, αναφέρει στο CNN Greece ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος.

Είναι μεγάλη ανάγκη και οφείλουμε να επιτρέψουμε να ανοίξουν κάποιες δραστηριότητες ωστόσο με αυστηρούς όρους, επισημαίνει ο πρόεδρος του κορυφαίου θεσμικού οργάνου των γιατρών και προσθέτει:

«Να ανοίξει βεβαίως η αγορά, αρκεί, να υπάρχει επίγνωση ότι η όποια επίδραση από τη διασπορά του ιού θα είναι αρνητική και γι’ αυτό το λόγο, απαιτείται αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και η ελάχιστη δυνατή έκθεση στον ιό. Ο κίνδυνος είναι μπροστά μας, καθώς ο χειμώνας μόλις έφθασε».

Εν τω μεταξύ να σημειώσουμε, ότι πριν μερικές ημέρες, σε σχετικό του tweet, αναφορικά με την ανάγκη να μπει και πάλι μπροστά η οικονομία, o κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε: «Μεταξύ του πατέρα που ζητά να ανοίξει το μαγαζί του και του παιδιού που θέλει να πάει στους συμμαθητές του και τη δασκάλα του, νομίζω προηγείται ο πατέρας. Καλύτερα να έρθει εισόδημα στο σπίτι και να συνεχιστεί η τηλε-εκπαίδευση».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...