Εντός έδρας γκέλα του Άρη με τον Παναιτωλικό

Μοιραστειτε το

Έδαφος έχασε ο Άρης στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί μόνος του στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι «κίτρινοι» υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η «λευκή» ισοπαλία ταίριαζε με το παγωμένο τοπίο και είναι ίσως ο κύριος λόγος για τον οποίο το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αν και υπήρξαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες (και κυρίως, μπροστά από το τέρμα των φιλοξενουμένων). 

Για τον Παναιτωλικό αυτός ήταν ένας σημαντικός βαθμός, καθώς παραμένει στη 12η θέση σε σύνολο 14ων ομάδων.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Κίτρινες: Γκάμα – Μεντίνα, Αριγίμπι.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Κάτσε (79’ Σάκιτς), Σάσα, Γκάμα, Ματέο (70’ Μήτρογλου), Μαντσίνι (59’ Μπρούνο), Μπερτόγλιο (59’ Σίλβα).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα, Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα, Τσιγγάρας (90’+2’ Μεντόσα), Ταχάρ (79’ Εντινγκά), Ντίας, Μπαρμπόσα (90’+2’ Μαλής), Αριγίμπι (84’ Ντάλσιο), Καρέλης.

► Στο μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας, αναβλήθηκε για το απόγευμα της Δευτέρας, η αναμέτρηση ΑΕΛ – ΑΕΚ. Στη σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρονται τα παρακάτω:

«Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Ευστάθιου Γκορτσίλα, ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΕΚ αναβάλλεται, λόγω του ότι “ο αγωνιστικός χώρος ήταν εξ ολοκλήρου καλυμμένος από χιόνι ύψους 15-20 εκ. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17:15.»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...