Εντυπωσιακός στο β΄ μέρος ο Προμηθέας διέλυσε με 75-58 το Περιστέρι

Μοιραστειτε το

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και κάνοντας στο διάστημα αυτό επιμέρους σκορ 40-23, ο Προμηθέας  Πατρών «ξέσπασε» στο Περιστέρι κι επικράτησε άνετα με 75-58.

Απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας οι Αχαιοί έκαναν ένα εξαιρετικό δεύτερο 20λεπτο, είχαν 12 εύστοχα τρίποντα και με τον Ίαν Μίλερ να πετυχαίνει 20 πόντους, δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στο συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη πουάντεξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο (35-35).

Ο Χάρης Γιαννόπουλος (15π.) ήταν ο παίκτης που έδωσε το έναυσμα για ανατροπή, όταν οι «κυανοκίτρινοι» ξέφυγαν και με +8, ενώ μεγάλη εμφάνιση έκαναν και τα αδέλφια Αγραβάνη, με τον Δημήτρη να πετυχαίνει 14 πόντους και τον Γιάννη 9.

Χωρίς λύσεις στην επίθεση στην 3η και 4η περίοδο η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν αδύνατο να «κοιτάξει στα μάτια» τον αντίπαλό της. Ο Τεράν Πέτεγουεϊ (12π.) κι ο Βαγγέλης Μάντζαρης (11π.) στο ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στο Περιστέρι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από τους φιλοξενούμενους, που είχαν τον Γιάννη Μπουρούση σε μέτρια βραδιά επιθετικά με μόλις 7 πόντους, αλλά και 10 ριμπάουντ. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...