Ενισχύεται με Βαγκέ και Τσόλακ ο ΠΑΟΚ

Μοιραστειτε το

Διπλό «μπαμ» ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ με παίκτες που θα μπουν απευθείας στην ενδεκάδα και θα ανεβάσουν επίπεδο τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το Σάββατο (19/09) έγινε γνωστό ότι οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για το δανεισμό του Σενεγαλέζου δεξιού μπακμ, Μούσα Βαγκέ, ενώ την Κυριακή (20/09) επήλθε συμφωνία και με την Ριέκα για την απόκτηση του 27χρονου Κροάτη επιθετικού, Αντόνιο Τσόλακ.

Ο Μούσα Βαγκέ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός δεξιός μπακ (21 ετών)θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ για έναν χρόνο ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, χωρίς να έχει μπει στη συμφωνία των δύο συλλόγων κάποια ρήτρα για την αγορά των δικαιωμάτων του, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι του 2021 θα επιστρέψει και πάλι στο «Νόου Κάμπ».

Είναι ο πρώτος Σενεγαλέζος που αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα κι έκανε ντεμπούτο του με τους μπλαουγκράνα στις 13/04/2019 σε αγώνα με την Ουέσκα.

Η υπόθεση Τσόλακ έκλεισε αισίως για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι αναζητούσαν άμεσα έναν επιθετικό περιοχής μετά την παραχώρηση του Τσούμπα Άκπομ στην Μίντλεσμπρο.

Η Ριέκα αποδέχθηκε τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ελληνικής ομάδας και σύμφωνα με στελέχη της η μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει κλείσει και πως ο 27χρονος φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και αυτό που απομένει για να υπάρξουν ανακοινώσεις είναι να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσόλακ θα υπογράψει για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ με την Ριέκα να εισπράττει 3 εκατ. ευρώ, τρεις φορές περισσότερα χρήματα από αυτά που πλήρωσε στην Χοφενχάιμ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του.
Τ

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...