Ενδονοσοκομειακή λοίμωξη κρατάει τον Γιάννη Πλακιωτάκη «δέσμιο» στην εντατική! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Με… σκοτσέζικο ντους μοιάζουν τα νέα για την κατάσταση της υγείας του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Ο οργανισμός του κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον κορωνοϊό, αφού τα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκε βγήκαν αρνητικά, όμως παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, καθώς προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μικρόβιο προσέβαλε το έντερο του κ. Πλακιωτάκη.

Ωστόσο οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι, καθώς την Παρασκευή ήταν η πρώτη μέρα που ήταν απύρετος, ύστερα από πολλά εικοσιτετράωρα. Παράλληλα, ευελπιστούν ότι σύντομα η περιπέτεια του υπουργού Ναυτιλίας θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν και ο ίδιος θα πάρει εξιτήριο.

Έστειλε μήνυμα στήριξης

Ο κ. Πλακιωτάκης, όχι μόνο σκέφτεται την επιστροφή στα καθήκοντά του, αλλά έστειλε και μήνυμα στήριξης στο κυβερνητικό έργο μέσα από το νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, την Κυριακή σχεδιάζει να αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι θα υπερψηφίσει τον Προϋπολογισμό.

Ο υπουργός είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στις 23 Νοεμβρίου, έπειτα από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε. Η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή και οι γιατροί τού είχαν συστήσει να παραμείνει στο σπίτι του, τηρώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ωστόσο πέντε μέρες αργότερα κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί στον Ευαγγελισμό, καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό.

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα