Εμφύλιος στο Μαξίμου με τον συγγενή και τον νεόφερτο! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Αποκαλύπτει ο κύριος Μάξιμος

Είναι και οι δύο εξαιρετικά ψηλά στην ιεραρχία. Είναι και οι δύο πολύ κοντά στον πρωθυπουργό. Η απόσταση όμως που τους χωρίζει είναι χαοτική! Απόσταση που μάλιστα έχει μετατραπεί σε ανελέητο πόλεμο. Και ο συγγενής έχει το πάνω χέρι διότι και λόγω ιδιότητας είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ περισσότερα για τις δραστηριότητες του νεόφερτου. Και μιλάμε για δραστηριότητες που ξεφεύγουν από τα όρια της διαπλοκής και φτάνουν στα όρια της παρανομίας.

Ο Συγγενής λοιπόν έχει αρχίσει και ρίχνει τροχιοδεικτικά στα φιλικά του μέσα για τον νεόφερτο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο συγγενής διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι έχει στην κατοχή του mail του νεόφερτου προς δικηγόρους κατηγορουμένων για πολύτροπη οικονομική υπόθεση. Mail με τα οποία διαβεβαιώνει τους δικηγόρους ότι «όλα θα πάνε καλά»!

Το λες και παραδικαστικό. Ειδικά άπαξ και η υπόθεση όντως τελεσφόρησε υπέρ των πελατών των δικηγόρων με τους οποίους επικοινωνούσε ο νεόφερτος.

Φυσικά η αντιπολίτευση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, διότι εάν είχε πάρει είδηση τι συμβαίνει, θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες. Ειδικά από την στιγμή που η ίδια αντιπολίτευση βρίσκεται στο εδώλιο για παραδικαστικό.
Τέτοιοι εμφύλιοι πάντως συνήθως σηματοδοτούν την αρχή του τέλους.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα