Εμφατικό πέρασμα της Γιουνάιτεντ από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Μοιραστειτε το

Άρχισε να… συνέρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μπέμπηδες» πέρασαν με το εμφατικό 4-1 από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ»« απέναντι στη Νιουκάστλ και με τη 2η νίκη τους στη Ligue 1 βρέθηκαν στο -3 από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με αυτογκόλ του Σο, όμως η συνέχεια ανήκε στους «κόκκινους διαβόλους». Στο 23′ ο Μαγκουάιρ έφερε το ματς στα ίσα και στα τελευταία λεπτά ακολούθησε… καταιγίδα.

Στο 86′ ο Μπρούνο Φερνάντες που είχε χάσει πέναλτι στο 58′) έκανε το 1-2, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Σόλσκιερ, για να έρθουν τα γκολ των Γουάν-Μπισάκα (90′) και Ράσφορντ (90’+6′), που έδωσαν διαστάσεις… θριάμβου στο διπλό της Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά νίκησε με 1-0 την Αρσεναλ, για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε τη σημαντική νίκη με το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 23ο λεπτό. Οι «πολίτες» αγωνίστηκαν με τους: Εντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακε, Ρόντρι, Μαχρέζ, Κανσέλο, Σίλβα, Φόντεν, Στερλινγκ και Αγουέρο (65′ Γκουντογκάν).

Νωρίτερα, έχασε πολύτιμο έδαφος η Τσέλσι, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τη Σαουθάμπτον (3-3). Η ομάδα του Λονδίνου προηγήθηκε δύο φορές, αλλά οι «άγιοι» κατάφεραν στις καθυστερήσεις του αγώνα να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
 

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...