Εμβόλιο: Μία 91χρονη η πρώτη που εμβολιάστηκε στον “Ευαγγελισμό”- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστειτε το

Ανακούφιση έφερε στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας η έναρξη των εμβολιασμών στον γενικό πληθυσμό, καθώς παρέμεναν απομονωμένοι από τα παιδιά και τα εγγόνια τους από φόβο μόλυνσης με κορονοϊό.

Στον “Ευαγγελισμό” η πρώτη ηλικιωμένη που εμβολιάστηκε είναι η 91χρονη κυρία Κασσιανή, η οποία μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ εξέφρασε την ανακούφιση και την αισιοδοξία της: “Το περιμέναμε το εμβόλιο, πως και πως. Αλίμονο, να σωθεί ο κόσμος”.

“Εύχομαι όλος ο κόσμος που θα έρθει να είναι όλοι καλά” είπε νωρίτερα η γυναίκα στη νοσηλεύτρια που της έκανε το εμβόλιο.

Σημειώνεται πως ο εμβολιασμός θα γίνει σε δύο δόσεις όπως υπαγορεύουν οι οδηγίες της παρασκευάστριας εταιρείας. Στον “Ευαγγελισμό” άρχισαν να προσέρχονται και άτομα που κάνουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

“Περίμενα βέβαια με αγωνία, όπως και αγωνιούσα στο σπίτι με όποιον έμπαινε έβγαινε, διότι έχω μεγάλη οικογένεια και δεν μπορούσα να απομονωθώ εντελώς” η κυρία Ειρήνη Βαζαίου, 90 ετών. Ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού ξεκίνησε και σε 8 νοσοκομεία της Κρήτης.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...