Ελληνικό #MeToo: «Kαυτός» o φάκελος που κατέθεσε ο Τσαρούχας – Καταγγελίες και για βιασμό

Μοιραστειτε το

Σοβαρές καταγγελίες, οι οποίες αναμένεται να επεκτείνουν την έρευνα των εισαγγελικών αρχών κατά νέων προσώπων για το κακούργημα του βιασμού, περιλαμβάνονται στον καυτό φάκελο που παρέδωσε σήμερα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Π. Τσαρούχας στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός κατέθεσε διψήφιο αριθμό καταγγελιών στις εισαγγελικές αρχές, για αδικήματα που σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας, αλλά μέσα σε αυτές φαίνεται πως υπάρχουν δύο ή τρεις καταγγελίες, οι οποίες αφορούν το κακούργημα του βιασμού.

Οι καταγγελίες αυτές στρέφονται κατά τουλάχιστον δύο προσώπων και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης ανεξάρτητα από το αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής του καταγγελλόμενου αδικήματος του βιασμού ή όχι.

Οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούν πράξεις που φέρεται να είναι κατά βάση πλημμεληματικές ενώ σημαντικό μέρος αυτών φαίνεται πως είναι παραγεγραμμένες.

«Καταθέσαμε με τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε» είπε νωρίτερα σήμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε την κατάθεσή του σε λιγότερο από 50 λεπτά και αναχώρησε από την Ευελπίδων.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...