Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Στο πλευρό των αστέγων στη χιονισμένη Αθήνα

Μοιραστειτε το

Την πιο δύσκολη μέρα του φετινού χειμώνα μέχρι σήμερα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό των αστέγων. Με πρωτοβουλία του προέδρου του κ. Αντώνη Αυγερινού, κλιμάκια του Ελληνικού Ερυθρού με νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές παρείχε στους αστέγους του κέντρου της Αθήνας, δέματα με τρόφιμα, σκούφους γάντια και κασκόλ, καθώς και υλικά προστασίας για τον κορωνοϊό.

Την πιο δύσκολη μέρα του φετινού χειμώνα μέχρι σήμερα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό των αστέγων.

Με πρωτοβουλία του προέδρου του κ. Αντώνη Αυγερινού, κλιμάκια του Ελληνικού Ερυθρού με νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές παρείχε στους αστέγους του κέντρου της Αθήνας, δέματα με τρόφιμα, σκούφους γάντια και κασκόλ, καθώς και υλικά προστασίας για τον κορωνοϊό.

Ταυτόχρονα έγινε θερμομέτρηση και παρασχεθήκαν Πρώτες Βοήθειες και Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας, καθώς και ενημέρωση για τους χώρους προσωρινής φιλοξενίας.

Αντίστοιχες δράσεις θα επαναληφθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα τις περιόδους κατά τις οποίες θα επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...