Ελεύθεροι αφέθηκαν οι κατάσκοποι… θα τους ψάχνουμε στην Άγκυρα – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ελεύθεροι κυκλοφορούν ο δυο κατάσκοποι σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΙ , μιας και ο ένας αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα και ο άλλος πήρε προθεσμία πέντε ημερών να απολογηθεί. Όπως φαίνεται οι εισαγγελικές αρχές δεν αξιολόγησαν ότι οι δυο κατηγορούμενοι είναι ύποπτοι φυγής και δεν προσχώρησαν στην κράτιση τους όπως θα αναμενόταν.

Ούτε το γεγονός ότι ο ένας, ο Μ.Ν. 56χρονος μάγειρας πλοίου, σήμερα δήλωσε στον εισαγγελέα ότι «Δεν το έκανα για τα χρήματα, το έκανα για την πατρίδα μου», εννοώντας την Τουρκία.

Ο άνδρας  όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν φορητό υπολογιστή και κινητά τηλέφωνα που εντόπισαν στο σπίτι του.

Την ίδια στιγμή, ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου, Μπαϊράμ Σεμπαχατίν που φέρεται να είναι το άτομο που είχε στρατολογήσει το μάγειρα, ζήτησε και πήρε προθεσμία πέντε ημερών προκειμένου να απολογηθεί.

Ο Σεμπαχατίν έχει κάνει δημόσια τις ανθελληνικές θέσεις του με αναρτήσεις στο διαδίκτυο για την ανεξάρτητη Δυτική Θράκη, ένα θέμα που είχε φτάσει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ελπίζουμε οι αρχές να ξέρουν τι κάνουν και να μην μας απασχολήσει τις επόμενες ώρες ή μέρες μια υπόθεση φυγάδευσης τους στην Τουρκία, γιατί τότε θα ξεσπάσει μεγάλο σκάνδλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα