Εκτός ομίλων του Champions League η Βουλιαγμένη

Μοιραστειτε το

Εκτός ομίλων του Champions League υδατοσφαίρισης έμεινε η Βουλιαγμένη, μετά τη σημερινή της ήττα με 10-6 από την Μπρέσια.

Η ομάδα του Λαιμού «πλήρωσε» ένα «νεκρό» διάστημα 90 δευτερολέπτων, αρκετό για την έμπειρη ιταλική ομάδα να το εκμεταλλευτεί και να φτάσει στη νίκη.

Ο ΝΟΒ μετά το αποτέλεσμα αυτό κατέλαβε την 2η θέση στον 2ο υπο-όμιλο του Β΄ προκριματικού ομίλου της διοργάνωσης, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου, οι παίκτες του Χρβόγε Κόλιανιν κοίταζαν στα μάτια την ισχυρή ιταλική ομάδα και το σκορ ήταν ισόπαλο 3-3, όμως η δεύτερη προσωπική ποινή που χρεώθηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης ήταν το σημείο καμπής.

Η Μπρέσια αξιοποίησε τον παίκτη παραπάνω και στη συνέχεια πέτυχε δύο διαδοχικά γκολ στην κόντρα, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα (6-3) στο ημίχρονο.

Η διαφορά έφτασε και τα πέντε γκολ (8-3), η Βουλιαγμένη αντέδρασε και μείωσε σε 8-6, 5΄30΄΄ πριν τη λήξη, αλλά δεν είχε δυνάμεις να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Ο ΝΟΒ θα παίξει αύριο (15/11, 15:00) ένα διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι κατάταξης με τον δεύτερο του 1ου υπο-ομίλου (την ουγγρική Όρβοσι ή τη σερβική Ραντνίτσκι), αλλά σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στο Euro Cup.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...