Εκτός κινδύνου η ζωή του Τάιγκερ Γουντς

Μοιραστειτε το

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Ο «θρύλος» του γκολφ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνιας έχοντας υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα πόδια, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε και η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως ανέφερε ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, το ατύχημα συνέβη χθες στην περιοχή μεταξύ των Rolling Hills Estates και του Rancho Palos Verdes, με τον 45χρονο Αμερικανό να απεγκλωβίζεται από το όχημά του από τους διασώστες, οι οποίοι τον έβγαλαν από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του κι αφού χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μηχανήματα απεγκλωβισμού.

Αυτό που φαίνεται πως αποδείχθηκε σωτήριο για τον θρυλικό γκόλφερ ήταν ο αερόσακος, ο οποίος απορρόφησε μεγάλο μέρος απ’ τους κραδασμούς και τα χτυπήματα, όταν το αυτοκίνητό του ντεραπάρισε και κατέληξε εκτός δρόμου.

Ο Τάιγκερ Γουντς διακομίσθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Harbour-UCLA και μολονότι στην αρχική πληροφόρηση δεν υπήρχε αναλυτική αναφορά για τους τραυματισμούς του, οι τοπικές αρχές επιβεβαίωναν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.


Ο 45χρονος Έλντρικ «Τάιγκερ» Γουντς, ένας απ’ τους μεγαλύτερους (αν όχι ο μεγαλύτερος) αθλητές στην Ιστορία του γκολφ, κατείχε την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη του επαγγελματικού γκολφ για 683 εβδομάδες, κερδίζοντας 14 κύριους τίτλους στο PGA Tour από το 1997 έως το 2008.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...