Εκπρόσωπος Krikel: Δεν γνωρίζω τον Γρ. Δημητριάδη, δεν έχω καμία σχέση με το Predator

Μοιραστειτε το

Καμία σχέση με το λογισμικό Predator και ουδεμία σχέση με τον τέως γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη δεν έχει ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας Krikel Σταμάτης Τρίμπαλης σύμφωνα με όσα ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις.

Ο κ. Τρίμπαλης αναφερόμενος στην πρώτη σύμβαση της εταιρίας το 2018, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες πως δεν έχει καμία σχέση με το predator και πως δεν έχει συμβάσεις πέραν των επεκτάσεων – παρακολουθημάτων της αρχικής με την ΕΛΑΣ που υπεγράφη το 2018.

Φέρεται να είπε ότι είχε επικοινωνία με τον τότε υπουργό κ. Τόσκα για τη δουλειά του, όχι όμως με τον κ. Δημητριάδη. Στα χρόνια της ΝΔ ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως οι σχέσεις του δεν αφορούσαν πολιτικά πρόσωπα, αλλά μόνο με επιχειρησιακό δυναμικό.

Παράλληλα φέρεται να είπε πως ποτέ δεν συνεργάστηκε με την ΕΥΠ και πως δεν είχε καμία σχέση με τον κ. Λαβράνο.

Τέλος τοποθετήθηκε και ως προς σύμβαση του Απριλίου του 2021 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με προκαταβολή 4 εκατ. ευρώ για την προμήθεια του συστήματος “Τέτρα” για το Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο, λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες πως η προκαταβολή είχε να κάνει με την επείγουσα κατάσταση στο μεταναστευτικό και την ανάγκη άμεσης προμήθειας λόγω αυξημένων ροών.

Διαβάστε ακόμα

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...