Εκλογές ΗΠΑ: Πότε αλλάζει χέρια ο λογαριασμός @POTUS του προέδρου

Μοιραστειτε το

Το Twitter θα μεταφέρει τον έλεγχο του λογαριασμού @POTUS στη διοίκηση του Τζο Μπάιντεν, στις 20 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ο λογαριασμός @POTUS είναι ο επίσημος λογαριασμός του προέδρου των ΗΠΑ και είναι διαφορετικός από τον λογαριασμό @realDonaldTrump που χρησιμοποιεί ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για να στέλνει τα tweet του.

«Το Twitter προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή για να στηρίξει τη μετάβαση των θεσμικών λογαριασμών του Λευκού Οίκου στο Twitter, στις 20 Ιανουαρίου του 2021. Όπως κάναμε κατά την προεδρική μετάβαση το 2017, η διαδικασία θα γίνει σε στενή συνεργασία με τα Εθνικά Αρχεία και Μητρώα», επιβεβαίωσε η εταιρεία στο Reuters.

Το Twitter θα παραδώσει, επίσης, και άλλους λογαριασμούς του Λευκού Οίκου, όπως τους @FLOTUS, @VP και @whitehouse, την ημέρα της ορκομωσίας.

Τις εξελίξεις αυτές μετέδωσε νωρίτερα το Politico, το οποίο προσέθεσε πως η διαχείριση του @POTUS δεν απαιτεί την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των ομάδων των Τραμπ και Μπάιντεν.

Επιπλέον, το Twitter θα συναντηθεί με αξιωματούχους υπεύθυνους για τη μετάβαση εξουσίας του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλας Χάρις τους επόμενους μήνες για να συζητήσουν πώς η νέα διοίκηση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το Twitter.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...