Εισαγγελική παρέμβαση για το «πάρτι» Βερβεσού

Μοιραστειτε το

Δημήτρης Βερβεσός 

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την διενέργεια ποινική έρευνας μετά την δημοσιοποίηση του «πάρτι» που έγινε στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, με αφορμή τα γενέθλιά του, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά την δημοσιοποίηση βίντεο όπου έχει καταγραφεί «πάρτι» γενεθλίων του κ. Βερβεσού στο γραφείο του στον Δικηγορικό Σύλλογο, στην οποία φαίνεται να συμμετέχουν τουλάχιστον δέκα πρόσωπα χωρίς να τηρούνται μέτρα προστασίας από την μετάδοση του κορονοϊού. Στα επίμαχα βίντεο, που ανήρτησαν στις σελίδες τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι εκ των συμμετεχόντων στην γιορτή, μόνο ο εορτάζων φαίνεται να φορά διαρκώς την μάσκα.

Σύμφωνα με την εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας η υπόθεση θα διερευνηθεί ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτει παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού σύμφωνα με το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα.

Στην προσπάθεια του να δικαιολογηθεί, ο Δημήτρης Βερβεσός υποστήριξε ότι τον επισκέφθηκαν «με δική τους πρωτοβουλία» και ότι στο γραφείο του λειτουργούν «συσκευές αποστείρωσης του αέρα».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...