Εικόνες θλίψης! Αστυνομικός σκούντηξε με το πόδι του έναν άστεγο στην Ερμού  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ακόμα και οι πιο «σκληροί» υποτίθεται ότι λυγίζουν αυτές τις άγιες μέρες της αγάπης που όλοι καλούμαστε να δείξουμε ανθρωπιά και αλληλεγγύη σε όσους δεν έχουν την τύχη να αισθανθούν τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Δυστυχώς όμως τα περιστατικά που «αμαυρώνουν» το μήνυμα της γέννησης του θεανθρώπου δεν εκλείπουν. Δύο στιγμιότυπα από τον γνωστό δρόμο της Ερμού έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

Ένας αστυνομικός φαίνεται να πλησιάζει έναν άστεγο που κοιμόταν έξω από το εστιατόριο του Μπαϊρακτάρη και προκειμένου να τον ξυπνήσει και να τον διώξει από το σημείο, τον σκούντηξε με το πόδι του.  Προφανώς ο αστυνομικός δεν ήθελε να ακουμπήσει τον άστεγο, πόσο μάλλον εν μέσω πανδημίας, όμως ο ίδιος θα μπορούσε είτε να φορέσει γάντια, είτε να καλέσει το ΕΚΑΒ εάν ο άστεγος δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμά του.

Μπορεί όλοι αυτοί που ζουν στον δρόμο, μαστιγωμένοι από το κρύο αλλά και από την ίδια τους τη μοίρα να έχουν χάσει όλα τους υπάρχοντα, δεν έχουν χάσει όμως το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, αυτό δεν πρέπει να τον ξεχνούν ούτε οι συνάνθρωποί τους, ούτε τα όργανα της τάξης.

Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία δαπανά χιλιάδες ευρώ για δήθεν χιουμοριστικά βιντεακια για τις γιορτές, η…

Posted by Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη on Thursday, December 24, 2020

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα